Nest 2023 van Hannah

moeder Hannah x vader Gavi

Hannah is 26 juni 2023 bevallen van 7 kittens! Alles in de kleur black tabby, al dan niet met wit en al dan niet silver.

Hannah is de 5de generatie poes uit deze lijn, haar overovergrootmoeder Gemeike, was zelfs onze eerste neva masquerade poes. We zijn trots op deze lijn. Hannah is een rustige, lieve poes die lekker haar eigen gang gaat maar op zijn tijd heel erg graag bij ons komt liggen knuffelen. Hannah is een ‘kopjesgeef’ kampioen, dan blijft ze om je heen draaien en ontkom je er niet aan haar te aaien. Alleen van oppakken is ze niet zo gediend.

Gavi is de zoon van Vanya en Stijn, katten uit lijnen die wij al geruime tijd inzetten, het zijn daardoor uitgebreid geteste lijnen waardoor ze voor veel stabiliteit zorgen in onze cattery. Gavi is een indrukwekkende kater, hij is groot en breed en daarbij is hij ook nog eens prachtig silver. Zijn zachte uitstraling is ook precies wat hij is, vreselijk lief, knuffelig, schoterig en aanhalig. Voor een uitgebreide ‘bellyrub’ werpt hij zich voor je voeten op zijn rug en durf dan nog maar eens over hem heen te stappen.

De namen zijn gebaseerd op ‘wonder’, gewoon omdat elke geboorte altijd mooi, bijzonder en een wonder is èn blijft.

Dit nest heeft een inteelt van 1,42% op 10 generaties!
Meer weten over het belang van laag inteelt? Klik hier.

Dex

Kae

Sashi

Ilar

Caio

Yindee

Feline