Nest 2022 van Vynona

moeder Vynona x vader Belias

Nona is 2 november 2022 bevallen van 4 kittens, het zijn 3 poesjes en 1 katertje! Vorig jaar hebben wij zo’n mooie en gezellige kittens van deze twee groot mogen brengen dat we dat dit jaar graag nog een keer doen.

Nona is de meest zachtaardige kat die we kennen. Ze is super sociaal, enorm lief, vreselijk aanhalig en aanhankelijk. Nona is geen grote poes, ze is zelfs ietwat klein en tenger maar haar kleurverdeling en haar vacht is daarentegen weer super. Onze Nyne is haar BFF, het is bijna abnormaal hoe close die twee zijn. Nona hebben wij geïmporteerd uit Polen omdat wij haar lijnen erg bijzonder vinden. Nona woont bij onze dochter Lindy en schoonzoon Stanley, gelukkig wonen ze maar één dorp verder. De kittens zullen dan ook bij hen geboren worden, opgroeien en socialiseren.

Belias is een rustige, lieve en aanhankelijke kater die graag een aaibeurt krijgt en anders zorgt hij wel dat hij die krijgt. Hij ligt het liefst bovenop je gezicht te slapen… Zijn uiterlijk is, ondanks dat het geen zwaargewicht is, toch indrukwekkend. We kijken weer uit naar deze combinatie! Overigens kan er uit deze combinatie geen neva masquerade geboren worden, zowel Belias als Nona dragen dit gen niet.

De namen van de kittens zijn gebaseerd op het thema ‘vrede’.

Reza

Feije

Femme

Goof