Nest 2022 van Hannah

moeder Hannah x vader Belias

Hannah is 29 mei 2022 bevallen van maar liefst 8 kittens! Het zijn 3 poesjes en 5 katertjes, allemaal in de kleur black tabby met en zonder wit. Er zijn 3 classic kittens, 2 katertjes en 1 poesje. Het classic poesje is in observatie voor onze cattery.

Hannah is de 5de generatie poes uit deze lijn, haar overovergrootmoeder Gemeike, was zelfs onze eerste neva masquerade poes. We zijn trots op deze lijn. Hannah is een rustige, lieve poes die lekker haar eigen gang gaat maar op zijn tijd heel erg graag bij ons komt liggen knuffelen. Alleen van oppakken is ze niet zo gediend. Omdat Hannah en Belias vorig jaar erg mooie maar ook hele lieve kittens hebben gegeven hebben we deze combinatie herhaald.

Belias is een rustige, lieve en aanhankelijke kater die graag een aaibeurt krijgt en anders zorgt hij wel dat hij die krijgt. Hij ligt het liefst bovenop je gezicht te slapen… Zijn uiterlijk is, ondanks dat het geen zwaargewicht is, toch indrukwekkend. Belias is een zoon van onze voormalige kater Lav die we uit Siberië hebben geïmporteerd.

De namen zijn gebaseerd op deelnemers van Masterchef USA.

Alejandro

Annai

Elyce

  • Poes –  Elyce Jules van Moya Dorogaya
  • Geboren op 29 mei 2022, 04:04 uur, 116 gram
  • Siberische Kat, Black Tabby Classic met Wit (SIB n 09 22)
  • Draagt verdunning en extreme sunshine, Bloedgroep A (non b)
  • HCM 2023 normaal, PKD en CIN negatief & FIV en FeLV negatief
  • Stamboom is opgenomen in Pawpeds
  • Elyce is bij ons in de cattery geboren met nog 5 broertjes en 2 zusjes. Elyce is inmiddels de 6de generatie poes uit deze lijn en daar zijn we trots op! Haar overoverovergrootmoeder Gemeike, was zelfs onze eerste neva masquerade poes. Elyce is nog jong en we zijn benieuwd of ze uitgroeit zoals wij hopen, voorlopig ziet het er veelbelovend uit. Elyce speelt erg graag met de andere katten en is graag buiten.

Abe

Tay

Suu

Miles

Matt