Nest 2022 van Aïsha

moeder Aïsha x vader Yur

Wij verwachten rondom 20 november 2022 kittens van Aïsha en Yur!

Aïsha is niet alleen prachtig maar heeft ook nog eens een heerlijk karakter. Ze ligt graag op schoot of tegen je aan en houdt je altijd in de gaten. Ze gedraagt zich af en toe als een hondje, ze volgt je waar ze kan en ze gaat tegen je opstaan als ze aandacht wilt. Haar blauwe ogen spreken altijd boekdelen. Ze kan het ook prima vinden met de andere poezen maar kan ze soms ook op hun plaats zetten.

Avantyurin Lunnaya Dymka, hij wordt Yur genoemd, is geboren bij cattery Lunnaya Dymka in Moskou en woont bij Cate van cattery S’Berendipity. Yur is een crème tabby kater en draagt het neva masquerade gen waardoor er in dit nest ook neva masquerade kittens geboren kunnen worden. Yur is een heerlijke knuffelbeer. Hij gaat graag aan je voeten liggen, wordt erg graag geaaid en is zeer zachtaardig van aard. De dames bij Cate aanbidden Yur, tja, wie kan er ook zo’n ‘hunk’ weerstaan! Zelfs ‘brombeer’ Aïsha is voor hem gezwicht.

Yur draagt naast het neva masquerade gen ook verdunning en nonagouti. Wij denken dat Aïsha deze genen niet draagt aangezien ze in haar vorige nest geen verdunde en geen nonagouti kittens heeft gegeven terwijl dat met kater Belias wel een mogelijkheid was. We gaan het zien.

Stamboom van de kittens

Mogelijke kleuren van de kittens:
poesjes: black (silver) tortie tabby (met wit) of seal (silver) tortie tabby point (met wit)
katers: black (silver) tabby (met wit) of seal (silver) tabby point (met wit)