Nest 2022 van Aïsha

moeder Aïsha x vader Yur

Aïsha is 21 november 2022 bevallen van 5 kittens! Het zijn 2 neva masquerade katers, 1 black tabby met wit kater en 2 black tabby tortie met wit poesjes.

Aïsha is niet alleen prachtig maar heeft ook nog eens een heerlijk karakter. Ze ligt graag op schoot of tegen je aan en houdt je altijd in de gaten. Ze gedraagt zich af en toe als een hondje, ze volgt je waar ze kan en ze gaat tegen je opstaan als ze aandacht wilt. Haar blauwe ogen spreken altijd boekdelen. Ze kan het ook prima vinden met de andere poezen maar kan ze soms ook op hun plaats zetten.

Avantyurin Lunnaya Dymka, hij wordt Yur genoemd, is geboren bij cattery Lunnaya Dymka in Moskou en woont bij Cate van cattery S’Berendipity. Yur is een crème tabby kater en draagt het neva masquerade gen waardoor er in dit nest ook neva masquerade kittens mogelijk zijn. Yur is een heerlijke knuffelbeer. Hij gaat graag aan je voeten liggen, wordt erg graag geaaid en is zeer zachtaardig van aard. De dames bij Cate aanbidden Yur, tja, wie kan er ook zo’n ‘hunk’ weerstaan! Zelfs ‘brombeer’ Aïsha is voor hem gezwicht.

De namen zijn gebaseerd op modellen van auto’s.

Niro

Clio

Juke

Jazz

Kodi