Nest 2021 van Vynona

moeder Vynona x vader Belias

Vynona is 6 mei 2021 bevallen van 5 kittens. Het zijn 4 poesjes en 1 katertje. Voor Nona is dit haar eerste nest.

Vynona, wij noemen haar Nona of Noontje, is de meest zachtaardigste kat die we kennen. Ze is super sociaal, enorm lief, vreselijk aanhalig en aanhankelijk. Nona is geen grote poes, ze is zelfs ietwat klein en tenger maar haar kleurverdeling en haar vacht is daarentegen weer super.
Onze Nyne is haar BFF, het is bijna abnormaal hoe close die twee zijn. Nona hebben wij geïmporteerd uit Polen omdat wij haar lijnen erg bijzonder vinden. Al snel gaf Nona aan dat ze liever bij Lindy en Stanley wilde wonen. Nou, dat mocht, gelukkig wonen ze letterlijk 20 meter van ons vandaan. De kittens zijn bij hen geboren en zullen daar opgroeien.

Belias is een rustige, lieve en aanhankelijke kater die graag een aaibeurt krijgt en anders zorgt hij wel dat hij die krijgt. Hij ligt het liefst bovenop je gezicht te slapen… Zijn uiterlijk is, ondanks dat het geen zwaargewicht is, toch indrukwekkend. We zijn heel nieuwsgierig naar deze combinatie, de stamboom is in ieder geval zeer interessant.

De namen zijn gebaseerd op het weer, als 2de naam krijgen ze ‘Aviv’ dat lente betekent.

Mint

Yule

Mirre

  • Poes – Mirre Aviv van Moya Dorogaya
  • Geboren op 6 mei 2021, 20:11 uur, 82 gram
  • Siberische Kat, Black Tortie met Wit (SIB f 09)
  • Draagt verdunning, Bloedgroep A (non b)
  • HCM, PKD en CIN volgt op eenjarige leeftijd
  • Stamboom is opgenomen in Pawpeds
  • Mirre is bij ons in de cattery geboren, bij Lindy en Stanley, samen met nog 3 zusjes en 1 broertje. Mama Nona en papa Belias zijn de trotse ouders. Mirre is een prachtige tortie poes maar haar karakter is waanzinnig. Wat een zachtaardig, knuffelig, schoterig en speels poesje is Mirre! Ze kan ook als een dolle door het huis of onze afgezette tuin rennen. Vooral spelen met haar mama of tante Nyne is favoriet. Mirre zou bij ons blijven wonen maar helaas botert het totaal niet met de andere poezen. We hebben hierdoor besloten dat Mirre vanaf 15 oktober 2021 bij Merel en Giel van cattery Initium mag gaan wonen. Ze zal een mooie aanwinst zijn voor hun cattery.

Ebbe

Mae