Nest 2021 van Vanya

moeder Vanya x vader Belias

Vanya is 6 december 2021 bevallen van 5 kittens. Dit is haar laatste nest. We hebben zoon Gavi en dochter Petya aangehouden in de cattery. Aïsha is een kleindochter van Vanya en is via een samenwerking met cattery Meyta bij ons gekomen. We kunnen dus stellen dat Vanya haar sporen heeft verdiend en enorm waardevol is in onze cattery. Ze mag straks met een van haar kittens verhuizen en van haar welverdiende pensioen genieten.

Vanya zelf is bij ons in de cattery geboren net als haar mama Nala en oma Iva. Van haar oma heeft Vanya haar tweede naam gekregen, Yalena. Vanya is een grote en stevige poes met een enorm lief en aanhankelijk karakter hoewel ze op haar tijd ook haar mannetje staat.

Belias is een rustige, lieve en aanhankelijke kater die graag een aaibeurt krijgt en anders zorgt hij wel dat hij die krijgt. Hij ligt het liefst bovenop je gezicht te slapen… Zijn uiterlijk is, ondanks dat het geen zwaargewicht is, toch indrukwekkend. Belias is een zoon van onze voormalige kater Lav die we uit Siberië hebben geïmporteerd. Belias leeft samen met onze 2 andere katers, Gavi en Tibbe. Ze verstaan elkaar erg goed hoewel Belias meer zijn eigen gang gaat.

De namen komen van de naamdag van 6 december, dit is een gedenkdag van een heilige of orthodoxe.

Sabas

Nils

Niza

Nikita

Dio