Nest 2021 van Aïsha

moeder Aïsha x vader Belias

Wij verwachten rondom 13 november 2021 kittens van Aïsha en Belias!

Door een mooie samenwerking is Aïsha geboren bij Amanda van cattery Meyta. Haar mama Masha is bij ons geboren en een dochter van Vanya en Stijn.

Aïsha is niet alleen prachtig maar heeft ook nog eens een heerlijk karakter. Ze ligt graag op schoot of tegen je aan en houdt je altijd in de gaten. Ze gedraagt zich af en toe als een hondje, ze volgt je waar ze kan en ze gaat tegen je opstaan als ze aandacht wilt. Haar blauwe ogen spreken altijd boekdelen. Ze kan het ook prima vinden met de andere poezen.

Belias is een rustige, lieve en aanhankelijke kater die graag een aaibeurt krijgt en anders zorgt hij wel dat hij die krijgt. Hij ligt het liefst bovenop je gezicht te slapen… Zijn uiterlijk is, ondanks dat het geen zwaargewicht is, toch indrukwekkend. Belias is een zoon van onze voormalige kater Lav die we uit Siberië hebben geïmporteerd. Belias leeft samen met onze 2 andere katers, Gavi en Tibbe. Ze verstaan elkaar erg goed hoewel Belias meer zijn eigen gang gaat.

Stamboom van de kittens

Omdat Belias niet het colourpoint gen draagt zullen uit deze verparing alleen Siberen geboren worden. Mogelijke kleuren van de kittens:
Katers en poezen: black (silver) tabby (met wit)
Mocht Aïsha verdunning dragen dan kunnen er ook blue (silver) tabby (met wit) geboren worden.
En als Aïsha nonagouti draagt kunnen er black (smoke) en bij verdunning ook nog blue (smoke) kittens geboren worden. Het is nog even afwachten dus!