Nest 2020 van Vanya

leiaenmilani

moeder Vanya x vader Stijn

Vanya is 5 april 2020 bevallen van 5 kittens. Het zijn 3 neva masquerade poesjes, 1 neva masquerade kater en een siberen kater. 

Vanya is bij ons in de cattery geboren net als haar mama Nala en oma Iva. Van haar oma heeft Vanya haar tweede naam gekregen, Yalena. Vanya is een grote en stevige poes met een enorm lief en aanhankelijk karakter hoewel ze op haar tijd ook haar mannetje staat. 

Stijn is een grote, stevige sibeer en een nog grotere knuffelkont. Zijn ogen zijn prachtig van kleur. Stijn draagt het neva-gen waardoor hij samen met Vanya Neva Masquerade kittens kan geven. Stijn is net zo imposant als lief, hij is mijn allergrootste vriend!

De namen zijn gebaseerd op wijnen uit de Piƫmonte, Italiƫ.

Nizza

Coste

Gavi

  • Kater – Gavi Boca van Moya Dorogaya
  • Geboren op 5 april 2020, 16:37 uur, 119 gram
  • Siberische Kat, Black Silver Tabby Spotted met Wit (SIB ns 09 24)
  • Nest – 2020 Vanya en Stijn
  • Stamboom wordt opgenomen in Pawpeds
  • Gavi Boca is bij ons in de cattery geboren bij poes Vanya samen met nog 3 zusjes. Hij lijkt als twee druppels water op zijn papa Stijn. Gavi is een actief ventje dat het liefst hele dag speelt, ravot en fratsen uithaalt. Tussendoor wil hij bij je liggen, kroelen en geaaid worden. Het is net zo’n lieverd als zijn papa en mama. We hopen dat hij in de toekomst veel lieve en gezellige kittens gaat geven.

Terre


Deze kleine jongen vonden we precies een week na geboorte totaal onverwacht overleden in de werpkist. Super gezond, de grootste en de zwaarste en toch ben je er nu niet meer. Het zal voor ons altijd een raadsel blijven. Dag lieve Gavi, om je te eren heeft je broer je naam erbij gekregen. Dag.