Nest 2020 van Vanya

leiaenmilani

moeder Vanya x vader Stijn

Vanya is 5 april 2020 bevallen van 5 kittens. Het zijn 3 neva masquerade poesjes, 1 neva masquerade kater en een siberen kater. 

Vanya is bij ons in de cattery geboren net als haar mama Nala en oma Iva. Van haar oma heeft Vanya haar tweede naam gekregen, Yalena. Vanya is een grote en stevige poes met een enorm lief en aanhankelijk karakter hoewel ze op haar tijd ook haar mannetje staat. 

Stijn is een grote, stevige sibeer en een nog grotere knuffelkont. Zijn ogen zijn prachtig van kleur. Stijn draagt het neva-gen waardoor hij samen met Vanya Neva Masquerade kittens kan geven. Stijn is net zo imposant als lief, hij is mijn allergrootste vriend!

De namen zijn gebaseerd op wijnen uit de Piëmonte, Italië.

Nizza

Coste

Gavi – Herplaatst

  • Kater – Gavi Boca van Moya Dorogaya
  • Geboren op 5 april 2020, 16:37 uur, 119 gram
  • Siberische Kat, Black Silver Tabby Spotted met Wit (SIB ns 09 24)
  • Draagt colourpoint, Bloedgroep A (non b)
  • HCM 2021 normaal, PKD en CIN negatief & FIV en Felv negatief
    HCM 2022 normaal
  • Stamboom is opgenomen in Pawpeds
  • Gavi Boca is bij ons in de cattery geboren bij poes Vanya samen met nog 3 zusjes. Hij lijkt als twee druppels water op zijn papa Stijn. Gavi is een actief ventje dat het liefst de hele dag speelt, ravot en fratsen uithaalt. Tussendoor wil hij bij je liggen, kroelen en geaaid worden. Hij ploft zo voor je voeten neer zodat je over hem struikelt. Als je even geen interesse toont draait ie zijn buik naar boven, das best een hele massa met zijn 7 kg, dus niet aaien is dan geen optie meer. Het is net zo’n lieverd als zijn papa en mama. Gavi woont vanaf 21 juli 2023 samen met Tibbe bij Jamiro in Amsterdam. Het is goed geweest zo en beide verdienen zo enorm een lekker lui bankhang katerleven.

Terre


Deze kleine jongen vonden we precies een week na geboorte totaal onverwacht overleden in de werpkist. Super gezond, de grootste en de zwaarste en toch ben je er nu niet meer. Het zal voor ons altijd een raadsel blijven. Dag lieve Gavi, om je te eren heeft je broer je naam erbij gekregen. Dag.