Nest 2020 van Sharmel

sharmelenlav

moeder Sharmel x vader Belias

Sharmel is 1 juni 2020 bevallen van 5 black tabby kittens, het zijn 4 katertjes en 1 poesje. Voor zowel Sharmel als Belias zijn voor het eerst mama en papa!

Sharmel komt uit Moskou en is een lieve, vrolijke en speelse poes. Sharmel brengt nieuw bloed in onze lijnen, oude Russische lijnen die veelvuldig getest zijn en waar we veel vertrouwen in hebben. Sharmel is geen grote poes maar heeft wel de typische siberen uitstraling waar wij zo van houden. Het liefst ligt ze ’s avonds languit op schoot en moet je haar vooral heel erg veel knuffelen, ze krijgt er geen genoeg van.

Belias is een rustige, lieve en aanhankelijke kater die graag een aaibeurt krijgt en anders zorgt hij wel dat hij die krijgt. Hij ligt het liefst bovenop je gezicht te slapen… Zijn uiterlijk is, ondanks dat het geen zwaargewicht is, toch indrukwekkend. We zijn heel nieuwsgierig naar deze combinatie, de stamboom is in ieder geval zeer interessant.

De namen zijn gebaseerd op (bad)plaatsen aan de Golf van Abaka. Een van deze plaatsen is Sharm el-Sheikh, hier zit dus de naam van mama Sharmel in!

Eilat

Sinaï

Taba

Dahab

Maqna