Nest 2020 van Hannah

moeder Hannah x vader Odin

Omdat het Odin nog niet lukt om een poes goed te dekken hebben we besloten om dit nest met Stijn te doen. Vorig jaar is dat ook goed bevallen dus het was een logische keuze. Wij verwachten rondom 15 juli kittens van deze twee knapperds!

Hannah is de 5de generatie poes uit deze lijn, haar overovergrootmoeder Gemeike, was zelfs onze eerste neva masquerade poes. We zijn trots op deze lijn en we zijn heel blij dat Hannah haar moeder Leia heeft opgevolgd.
Hannah is een rustige, lieve poes die lekker haar eigen gang gaat maar op zijn tijd heel erg graag bij ons komt liggen knuffelen.  Alleen van oppakken is ze niet zo gediend.

Stijn is een grote, stevige sibeer en een nog grotere knuffelkont. Zijn ogen zijn prachtig van kleur. Stijn draagt het neva-gen waardoor hij samen met Vanya Neva Masquerade kittens kan geven. Stijn is net zo imposant als lief, hij is mijn allergrootste vriend!

Omdat zowel Hannah als Stijn het neva masquerade gen dragen kunnen er in dit nest naast siberen ook neva masquerade kittens geboren worden.

Stamboom van de kittens

Mogelijke kleuren van de kittens:
katers en poesjes: black (silver) tabby (met wit) en seal (silver) tabby point (met wit)