Nest 2019 van Vanya

leiaenmilani

moeder Vanya x vader Stijn

Vanya is 23 juli 2019 bevallen van 5 kittens. Het zijn 2 neva masquerade waarvan één poesje en één katertje, twee black tabby met wit poesjes en één blue tabby met wit katertje.

Vanya is bij ons in de cattery geboren net als haar mama Nala en oma Iva. Van haar oma heeft Vanya haar tweede naam gekregen, Yalena. Vanya is een grote en stevige poes met een enorm lief en aanhankelijk karakter. 

Stijn is een grote, stevige sibeer en een nog grotere knuffelkont. Zijn ogen zijn prachtig van kleur. Stijn draagt het neva-gen waardoor hij samen met Vanya Neva Masquerade kittens kan geven. Stijn is net zo imposant als lief, hij is mijn allergrootste vriend!

De namen zijn Russisch.

Vigo

Masha

Petya – Herplaatst

  • Poes – Petya Victoria van Moya Dorogaya
  • Geboren op 23 juli 2019, 07:00 uur, 111 gram
  • Siberische Kat, Black Tabby Spotted met Wit (SIB n 09 24)
  • Draagt colourpoint en verdunning, Bloedgroep A (non b)
  • HCM 2020 normaal, PKD en CIN negatief & FIV en FeLV negatief
    HCM 2022 normaal
  • Stamboom is opgenomen in Pawpeds
  • Petya is bij ons in de cattery geboren samen met nog 2 zusjes en 2 broertjes. Hiermee stellen wij onze lijn van papa Stijn en mama Vanya veilig. Beide lijnen zijn ons dierbaar en al geruime tijd getest waardoor ze voor ons steeds waardevoller worden. Petya is een actieve en blije poes die graag voor je voeten loopt. Ze vraagt vaak om een knuffel en aai die ze natuurlijk van ons krijgt. Op schoot liggen om daar al ronkend in slaap te vallen is een favoriete bezigheid van Petya. Petya is onze clown, deze clown woont per 27 mei 2023 bij Conny en Marc uit Kortrijk-Dutsel (B). Er gaan 2 van haar dochters mee, Jubal, die gaat Hannah heten en zus Isobel, zij gaat Yelena heten. Petya, Patty zoals ik je altijd noemde, je streken, je gezelligheid en je voorspelbare gedrag zullen we gaan missen maar wat gunnen we jou dit fijne huisje met je 2 meisjes. Veel geluk!

Yegor

Danitsja