Nest 2018 van Yoly

leiaenmilani

moeder Yoly x vader Bjor

Yoly is 23 juni 2018 bevallen van 5 kittens, 3 poesjes en 2 katertjes!

Yoly is een prachtige tortie poes en helemaal ‘in love’ met onze dochter, die twee zijn twee handen op één buik. Yoly woont bij onze dochter en haar vriend, 10 meter van ons vandaan. De kittens zullen  bij haar opgroeien. Eén van de poesjes blijft bij haar als opvolger van mama Yoly.

Yoly is een vrolijk en actief huppeltrutje met een eigen willetje. Knuffelen kan ze als de beste maar alleen met diegene die haar aanstaat. 

Bjor is vreselijk lief, erg aanhankelijk en heel aanhalig. Zijn uiterlijk is ondanks dat het geen zwaargewicht is imposant te noemen. Bjor straalt uit wat wij graag in een sibeer zien, zowel qua looks als karakter. 

De namen van de kittens zijn gebaseerd op leuke betekenissen. Klik op de blauwe naam van een kitten om naar hun eigen pagina en fotogalerij te gaan.

Malyn

Mave

Boaz

Nyne

  • Poes – Nyne Maumau van Moya Dorogaya
  • Geboren op 23 juni 2018, 19:13 uur, 77 gram
  • Siberische Kat, Black Tortie Tabby Mackerel Bicolor (SIB f 03 23)
  • Draagt nonagouti, Bloedgroep A (non b)
  • HCM 2019 normaal, PKD en CIN negatief & FIV en FeLV negatief
  • Stamboom is opgenomen in Pawpeds
  • Nyne is bij ons in de cattery geboren met nog 2 zusjes en 2 broertjes. Nyne is een actief en speelse poes met een eigen wil. Ze is lief, aanhankelijk, toegankelijk en kan het met de andere katten prima vinden. Nyne is van Yoly en Bjor en het was het plan met haar deze lijn voort te zetten. Helaas is het niet gelukt om nakomelingen van haar te krijgen en hebben we na 3,5 jaar besloten dat het goed is geweest zo. Ze blijft lekker bij onze dochter Lindy en haar vriend Stanley wonen.

Lavi