Nest 2018 van Lina

leiaenmilani

moeder Lina x vader Stijn

Op 8 mei 2018 zijn er 5 kittens van Lina en Stijn geboren! Het zijn 3 poesjes en 2 katertjes.

Lina is een vierde generatie poes uit de lijn waarmee onze cattery is gestart; met poes Chylla! Van hieruit zijn we verder gegaan met haar dochter Lena en daarna met haar dochter Noortje. Noortje, de mama van Lina dus, is nu gesteriliseerd en geniet van haar pensioen. De papa van Lina, Timo, is een andere lijn die ons zeer dierbaar is. Het is niet zomaar dat wij Lina in onze cattery hebben gehouden. Deze lijn betekent veel voor ons en geeft ons door zijn stabiliteit veel rust. Lina is een prachtige poes met groene ogen en is waanzinnig lief.

Stijn heeft inmiddels zijn strepen verdiend als kater (en als knuffelkont) en heeft leuke en lieve kittens voortgebracht. Afgelopen jaar hebben Lina en Stijn ook samen kittens gehad en dat is ons prima bevallen. Stijn is een grote, stevige sibeer en superlief. Zijn ogen zijn prachtig van kleur en samen met Lina geven ze mooie groene ogen aan de kittens.

De namen van de kittens zijn gebaseerd op Griekse eilanden met als tweede naam een plaats op het betreffende eiland. 

Deze kittens zijn allemaal verhuisd naar hele fijne nieuwe baasjes, U kunt de kittens natuurlijk nog steeds bekijken door op de naam van het kitten te klikken! Van hun baasjes krijgen we regelmatig nieuwe foto’s die we in het album erbij plaatsen.

Simi

Egina

Thira

Elaf

Kea