Nest 2018 van Leia

leiaenmilani

moeder Leia x vader Yurik

Op 26 april 2018 zijn er 5 kittens van dit mooie stel geboren! Het zijn 4 katers en 1 poesje.

Leia is een lieve en rustige poes die er graag bij is maar niet zo op de voorgrond treedt. Ze laat zich overigens echt niet ondersneeuwen door de andere katten en zoekt ons regelmatig op voor een knuffelbeurt. Leia is bij ons in de cattery geboren en is een 4de generatie poes waar wij heel trots op zijn.

Yurik woont bij Jennie van cattery van de Sibydreuzels. Yurik is een temperamentvolle kater uit Rusland, zeer lief en aanhankelijk. De stamboomlijn van Yurik is voor onze cattery een mooie aanvulling. Het is ook daarom dat wij uit deze combinatie een poesje gaan bijhouden. Met haar zullen wij de mooie lijn die wij met Leia hebben opgebouwd verder gaan uitbouwen en mag mama Leia met pensioen.

De namen van de kittens zijn gebaseerd op palindroom. 

Deze kittens zijn allemaal verhuisd naar hele fijne nieuwe baasjes, U kunt de kittens natuurlijk nog steeds bekijken door op de naam van het kitten te klikken! Van hun baasjes krijgen we regelmatig nieuwe foto’s die we in het album erbij plaatsen.

Laval

Savvas

Hannah

  • Poes – Ch. Hannah Yurika van Moya Dorogaya
  • Geboren op 26 april 2018, 09:41 uur, 102 gram
  • Siberische Kat, Black Tabby Spotted met Wit (SIB n 09 24)
  • Draagt classic, colourpoint en extreme sunshine, Bloedgroep A (non b)
  • HCM 2019 normaal, PKD en CIN negatief & FIV en FeLV negatief
  • HCM 2021 normaal, PKD en CIN negatief
   HCM 2022 normaal HCM 2024 normaal

   • Stamboom is opgenomen in Pawpeds
   • Hannah is de 5de generatie poes uit deze lijn die bij ons blijft. Haar over overgrootmoeder Gemeike, was zelfs onze eerste neva masquerade poes. We zijn trots op deze lijn en heel blij dat Hannah haar moeder Leia opvolgt. Hannah is een grappig poesje, speelt erg graag met de andere katten maar kan zich ook prima alleen vermaken. Hannah vindt aandacht heerlijk en als ze wordt aangehaald spint ze als een malle. Ze ligt niet graag op schoot maar wel altijd in je buurt of tegen je benen aan.

Natan

Rodor