Nest 2017 van Yoly

leiaenmilani

moeder Yoly x vader Bjor

Yoly is op 7 juli 2017 bevallen van 5 prachtige kittens! Helaas is één kitten na 1,5 dag overleden.

Yoly is een prachtige tortie poes en helemaal ‘in love’ met onze dochter, die twee zijn twee handen op één buik. Na een voorspoedige bevalling bij onze dochter zal Yoly bij haar verblijven en vertroeteld worden.

Yoly is een vrolijk en actief huppeltrutje met een eigen willetje. Knuffelen kan ze als de beste maar alleen met diegene die haar aanstaat. 

Bjor is vreselijk lief, erg aanhankelijk en heel aanhalig. Zijn uiterlijk is ondanks dat het geen zwaargewicht is imposant te noemen. Bjor straalt uit wat wij graag in een sibeer zien, zowel qua looks als karakter. Voor Bjor is dit zijn allereerste nest!

De namen van de kittens zijn gebaseerd op de mooiste eilanden van de wereld!

Deze kittens zijn allemaal verhuisd naar hele fijne nieuwe baasjes, U kunt de kittens natuurlijk nog steeds bekijken door op de naam van het kitten te klikken! Van hun baasjes krijgen we regelmatig nieuwe foto’s die we in het album erbij plaatsen.

Hvar

Zanzi

Maui

Caicos

 

Deze kanjer, Capri Isla van Moya Dorogaya, is maar 1,5 dag oud geworden. Na een moeilijke start leek ie helemaal okay, deed ie het eigenlijk super goed en was zelfs goed aangekomen. Vanmiddag ging het opeens minder en toen ging het snel. Rust zacht lieve Capri.