Nest 2017 van Tallulah

leiaenmilani

moeder Tallulah x vader Bjor

Op 3 december 2017 zijn er 3 kittens van dit knappe koppel geboren, één poesje en twee katers. 

Tallulah, oftewel Tuul zoals wij haar noemen, is een gezellige, vrolijke poes die op zijn tijd lekker op schoot komt liggen voor een uitgebreide knuffelbeurt. Tuul kan het prima vinden met onze andere katten en is vooral het speelkameraadje van Vanya.

Bjor is een enorm lieve, aanhankelijke kater die elke nacht heel dicht tegen mij aan slaapt. Als ie het tijd vindt om te knuffelen slaat ie heel zachtjes met zijn poot in mijn gezicht. Zijn uiterlijk is, ondanks dat het geen zwaargewicht is, toch imposant en indrukwekkend. Bjor straalt uit wat wij graag in een sibeer zien, zowel qua looks als karakter. 

De namen van de kittens zijn gebaseerd op namen van leden van de Choctaw indianenstam, net zoals hun mama Tallulah. Klik op de naam van het kitten voor hun eigen pagina.

Deze kittens zijn allemaal verhuisd naar hele fijne nieuwe baasjes, U kunt de kittens natuurlijk nog steeds bekijken door op de naam van het kitten te klikken! Van hun baasjes krijgen we regelmatig nieuwe foto’s die we in het album erbij plaatsen.

Shada

Paco

Ouray