Nest 2017 van Nala

leiaenmilani

moeder Nala x vader Osip

Op 3 mei 2017 is Nala bevallen van 3 neva masquerade kittens, 2 poesjes en 1 katertje. Nala beviel precies tegelijk met Leia en dat vonden wij zeer speciaal.

Nala is bij ons geboren, is een dochter van Iva Yalena en Rafi Zabor en een kleindochter van onze allereerste neva masquerade, poes Gemeike. Nala is niet alleen mooi, ze is ook heel erg lief en aanhankelijk en ligt erg graag bij je. Voor Nala is dit haar laatste nest, wij gaan haar herplaatsen met een van haar kittens. Om de lijn van Nala voort te zetten en gebruik te maken van de mooie Russische lijnen van Osip zullen wij zelf een poesje uit dit nest bij gaan houden. We zijn nog bofkonten ook want kunnen kiezen uit maar liefst twee poesjes!

Osip is geboren in Rusland en door Valeria geïmporteerd naar België. Hij is een knappe, forse en imposante neva kater met een zachtaardig, vriendelijk karakter en een hoog knuffelgehalte. Zijn ogen zijn diepzeeblauw en zijn vacht zoals het hoort, stug, halflang met goede dekharen. Hij komt uit oude Russische lijnen die niet veel in Europa voorkomen. We denken hiermee een goede bijdrage te leveren aan de genenpool.

De namen van de kittens zijn Russisch, als eerbetoon aan papa Osip. De poesjes hebben hun 2de naam te danken aan hun oma Iva Yalena.

Deze kittens zijn allemaal verhuisd naar hele fijne nieuwe baasjes, U kunt de kittens natuurlijk nog steeds bekijken door op de naam van het kitten te klikken! Van hun baasjes krijgen we regelmatig nieuwe foto’s die we in het album erbij plaatsen.

Zhenya

Danil

Vanya – Herplaatst

  • Poes – Ch. Vanya Yalena van Moya Dorogaya
  • Geboren op 3 mei 2017, 19:23 uur, 122 gram
  • Neva Masquerade, Seal Silver Tabby Point met Wit (NEM ns 21 09)
  • Draagt verdunning, Bloedgroep A (non b)
  • HCM 2018 normaal, PKD en CIN negatief & FIV en FeLV negatief
    HCM 2020 normaal
  • Stamboom is opgenomen in Pawpeds
  • Vanya is bij ons in de cattery geboren bij poes Nala. Zij is een 4de generatie poes waarvan alle mama’s Neva Masquerade zijn. Vanya is een lieve en rustige poes die heerlijk bij je op schoot kruipt om liefst lekker languit te slapen. Ze is op zijn tijd speels en kan het prima vinden met onze andere katten. Vanya is een allemansvriend en verwelkomt iedereen met kopjes. Aanhalen is dan wel verplicht! Vanya heeft ons dochter Petya, zoon Gavi en kleindochter Aïsha gegeven en mag nu van haar welverdiende pensioen genieten. Vanya en haar dochter Nikita uit haar laatste nest wonen vanaf 11 maart 2022 bij Yvonne en Gerco uit Hoorn. Wat zullen ze daar genieten van hun gouden mandje! Dank je wel lieve Vanya, wij gaan je enorm missen!