Nest 2017 van Lina

leiaenmilani

moeder Lina x vader Stijn

Op 22 juni 2017 zijn er 3 kittens van dit knappe stel geboren, het zijn allen jongens! Een black tabby met wit, een blue (silver) tabby met veel wit en een neva. Het is zo’n leuk gekleurd nestje!

Lina is een vierde generatie poes uit de lijn waarmee onze cattery is gestart; met poes Chylla! Van hieruit zijn we verder gegaan met haar dochter Lena en daarna met haar dochter Noortje. Noortje, de mama van Lina dus, is nu gesteriliseerd en mag bij ons van haar pensioen genieten. De papa van Lina, Timo, is een andere lijn die ons zeer dierbaar is. Het is niet zomaar dat wij Lina in onze cattery hebben gehouden. Deze lijn betekent veel voor ons en geeft ons door zijn stabiliteit veel rust. Lina is een prachtige poes met groene ogen en is waanzinnig lief.

Stijn heeft vorig jaar zijn strepen verdiend en heeft leuke en lieve kittens voortgebracht. Stijn is een grote, stevige sibeer en een nog grotere knuffelkont. Zijn ogen zijn prachtig van kleur en samen met Lina hopen we deze oogkleur nog krachtiger te maken.

De namen van de kittens zijn gebaseerd op restaurants in Nederland.

Deze kittens zijn allemaal verhuisd naar hele fijne nieuwe baasjes, U kunt de kittens natuurlijk nog steeds bekijken door op de naam van het kitten te klikken! Van hun baasjes krijgen we regelmatig nieuwe foto’s die we in het album erbij plaatsen.

Niven

Jones

Biggo