Nest 2017 van Leia

leiaenmilani

moeder Leia x vader Stijn

Op 13 oktober 2017 zijn er 2 kittens geboren van Leia en Stijn. Het zijn 2 katertjes in de kleur black (silver) tabby met wit.

Leia is een lieve en rustige poes die er graag bij is maar niet zo op de voorgrond treedt. Ze laat zich overigens echt niet ondersneeuwen door de andere katten en zoekt ons regelmatig op voor een knuffelbeurt.

Stijn is een grote, stevige sibeer en een enorme knuffelkont. Met zijn prachtige ogen kijkt ie me altijd hoopvol aan of ie me weer een kopstootje mag geven, dat kan ie namelijk als de beste en is echt een dingetje tussen ons. Na zijn nachtelijke jacht, in onze afgesloten tuin, ploft ie steevast bij ons op bed om na een knuffelbeurt in volledige zen-stand in slaap te vallen.

De namen van de kittens komen uit de lijst van 9 tofste discotheken in Nederland. Zowel Bar als Toffler zijn gelegen in Rotterdam.

Deze kittens zijn allemaal verhuisd naar hele fijne nieuwe baasjes, U kunt de kittens natuurlijk nog steeds bekijken door op de naam van het kitten te klikken! Van hun baasjes krijgen we regelmatig nieuwe foto’s die we in het album erbij plaatsen.

Bar

Toff