Nest 2016 van Sibbe

leiaenmilani

moeder Sibbe x vader Geroy

Sibbe is 19 augustus 2016 bevallen van 4 kittens. Het zijn 3 black tortie tabby met wit meisjes en een black tabby met wit jongetje. Moeder en babies doen het prima, Sibbe blijkt als moeder een natuurtalent!

Sibbe is niet alleen heel erg mooi, ze is ook een poes met karakter! Ze loopt de hele dag achter me aan en waar ik ben is Sibbe. Als ze me niet ziet roept ze me tot ze weet waar ik ben. Het liefste kruipt ze in me om gekroeld te worden. Ze is ook erg graag buiten om achter vlindertjes en blaadjes aan te rennen.
Geroy woont bij Anna van cattery Sibanna en is een gespierde, stevige vent met brede poten, oorpluimpjes, een dieprode vachtkleur en prachtige groene ogen. Hij ligt graag op schoot te knuffelen en is net zoals Sibbe graag buiten aan het jagen. Uiteraard kunnen beide katten alleen in hun afgesloten tuin.

Sibbe komt uit een Tsjechische seal point moeder waar zowel oud Russisch bloed als mooi nieuw Duits bloed in zit. Haar vader komt uit onze eigen cattery, uit lijnen waar wij al lang aan werken en daardoor heel stabiel is. Geroy komt via zijn vader uit oude bloedlijnen uit Sint Petersburg waar ook de beroemde kater Roman te vinden is. Via zijn moeder komt nog meer degelijk Russisch bloed binnen. Wij brengen met de kittens uit Sibbe en Geroy hele mooie lijnen samen waar we trots op zijn en waar we verder op kunnen bouwen.

De namen van de kittens komen van de American-Native Indianenstam Choctaw. Klik op de naam van het kitten voor meer foto’s!

Deze kittens zijn allemaal verhuisd naar hele fijne nieuwe baasjes, U kunt de kittens natuurlijk nog steeds bekijken door op de naam van het kitten te klikken! Van hun baasjes krijgen we regelmatig nieuwe foto’s die we in het album erbij plaatsen.

Dyani

Tallulah – Herplaatst

  • Poes – Ch. Tallulah Tosho van Moya Dorogaya
  • Geboren op 19 augustus 2016, 13:43 uur, 77 gram
  • Siberische Kat, Black Tortie Tabby Mackerel met Wit (SIB f 09 23)
  • Draagt colourpoint en verdunning, Bloedgroep A (non b)
  • HCM 2017 normaal, PKD en CIN negatief & FIV en FeLV negatief
  • Stamboom is opgenomen in Pawpeds
  • Tuul, zoals wij haar noemen, is bij ons in de cattery geboren bij poes Sibbe samen met nog twee zusjes en een broertje. Tuul is rustig van aard en erg vriendelijk. Ze speelt graag met ons en de andere katten en is erg nieuwsgierig. Ze komt altijd op je schoot liggen en eist met kopstoten om geaaid te worden. Het is een prachtige poes waar de kleuren zwart en rood heel mooi verdeeld zijn. Tuul heeft bij ons 2 nestjes gehad en mag vanaf 22 augustus 2019, samen met Toffee (Baron), genieten van haar welverdiende rust bij Nicole, Ramon en Matthijs uit Eindhoven. Tuul, we zullen je leuke streken en kroelbeurten missen, love you Tulewuul!

Wenona

Minco