Nest 2016 van Nala

leiaenmilani

moeder Nala x vader Stijn

Nala is precies op de uitgetelde datum, 30 mei 2016, bevallen van 3 mooie en dikke kittens! Ze had het niet makkelijk en de bevalling was zwaar maar uiteindelijk is het haar toch bijna helemaal zelf gelukt. Een klein handje hulp was even nodig. Trots op deze speciale dame waarmee de band nu nog sterker is geworden.

Nala is een rustige poes die graag haar eigen gang gaat maar ons zeker heel veel opzoekt en komt kijken wat we aan het doen zijn. Erbij liggen, al dan niet op schoot, doet ze erg graag en ze kan echt om aandacht ‘zeuren’. Stijn, ons allemansvriendje, komt vaak al hard spinnend aanlopen en ploft bij je neer voor een grote aai- en knuffelbeurt.

Nala is een Neva Masquerade (colourpoint variant van de sibeer) en Stijn draagt colourpoint dus we kunnen in dit nest zowel siberen als Neva Masquerade kittens verwachten. Verder is Nala een blue silver torbie met wit poes en Stijn draagt verdunning dus kleuren zoals blue en crème kunnen ook geboren worden. Stijn draagt jammer genoeg geen nonagouti (effen) waardoor we in dit nest alleen tabby (met tekening) kittens verwachten.

De namen van de kittens zijn moderne Zweedse namen.

Deze kittens zijn allemaal verhuisd naar hele fijne nieuwe baasjes, U kunt de kittens natuurlijk nog steeds bekijken door op de naam van het kitten te klikken! Van hun baasjes krijgen we regelmatig nieuwe foto’s die we in het album erbij plaatsen.

Aya Gemmei

Lowe

Sid