Nest 2015 van Iva

ivaenrafi

moeder Iva x vader Rafi

Op 20 april 2015 is onze lieve Iva bevallen van 7 gezonde kittens! Ongelooflijk maar waar, maar het zijn alle 7 neva masquerade kittens, 5 poesjes en 2 katertjes, als je het zou willen plannen is het een onmogelijkheid….

Iva en Rafi hebben een enorm prettig en aangenaam karakter en dat zien we in deze kittens helemaal terug. Voor Iva is dit haar eerste nest en ze heeft het uitstekend gedaan.

Omdat Iva voor ons een geschenk uit de hemel is zijn haar kittens vernoemd naar ‘geschenken over de hele wereld’.

Deze kittens zijn allemaal al verhuisd naar hele fijne nieuwe baasjes. U kunt de kittens natuurlijk nog steeds bekijken door op de naam van het kitten te klikken! Van hun baasjes krijgen we regelmatig nieuwe foto’s die we in het album erbij plaatsen.

Nea

Sipha

Bozidar

Devdan

Lahja

Nala – Herplaatst

  • Poes – Ch. Nala van Moya Dorogaya
  • Geboren op 20 april 2015, 19:50 uur, 97 gram
  • Neva Masquerade, Blue Silver Tortie Tabby Point met Wit (NEM gs 09 21)
  • Kan nonagouti dragen, Bloedgroep A (non b)
  • HCM 2016 normaal, PKD en CIN negatief & FIV en FeLV negatief
  • Stamboom is opgenomen in Pawpeds
  • Nala is geboren bij onze poes Iva Yalena met nog 2 broertjes en 4 zusjes. Nala is, net als haar mama, een rustige en lieve poes die op zijn tijd lekker kan spelen en ravotten. Haar torbie kleur komt prachtig symmetrisch tot uiting op haar crèmekleurige neus. Haar witte voetjes zijn gewoon te leuk. Nala heeft een zacht en aangenaam karakter, is erg graag bij ons in de buurt en kruipt graag op schoot of ligt tegen ons aan. Nala heeft samen met Osip 3 mooie kittens gegeven, hiervan blijft Vanya bij ons om haar moeder op te volgen. Nala is 7 augustus 2017 verhuisd, samen met Nix (Novi), naar Leontien en Joost uit Delft. Zij kan daar samen met hem genieten! Dag lieve Nala, we zullen je heel erg gaan missen want aanwezig was je zeker. Love you!

Shai