Nest 2014 van Sjuulke

timoensjuul

moeder Sjuulke x vader Timo

Op 29 maart 2014 is Sjuulke bevallen van 5 kittens. In precies 2 uur bracht zij ze ter wereld; 3 poesjes en 2 katertjes. Poesje Leia Leilani blijft bij ons in de cattery.

De namen van de kittens komen uit de ‘Hawaiian Sun’. Voor meer foto’s van een kitten, klik op zijn of haar naam!

Deze kittens zijn inmiddels allemaal verhuisd naar hele fijne nieuwe baasjes. U kunt de kittens natuurlijk nog steeds bekijken door op de naam van het kitten te klikken! Van hun baasjes krijgen we regelmatig nieuwe foto’s die we in het album erbij plaatsen.

 

 

Inoa

Malu

Kye

Obi Miliani

Leia – Herplaatst

  • Poes – Ch. Leia Leilani van Moya Dorogaya
  • Geboren op 29 maart 2014, 15:40 uur, 105 gram
  • Siberische Kat, Black Tabby Spotted (SIB n 24)
  • Draagt colourpoint, Bloedgroep A (non b)
  • HCM 2015 normaal, PKD en CIN negatief & FIV en FeLV negatief
    HCM 2017 normaal
  • Stamboom is opgenomen in Pawpeds
  • Leia is bij ons in de cattery geboren bij poes Sjuulke, samen met nog 2 broertjes en 2 zusjes. Ze is rustig van aard, zelfs afwachtend maar ook speels en nieuwsgierig. Ze wordt net als haar moeder, oma en overgrootmoeder niet graag opgepakt maar zit wel heel graag in je buurt om naar je te staren of te liggen slapen. Leia is inmiddels uitgegroeid tot een lieve en rustige poes die zich eigenlijk overal op haar gemak voelt. Ze is aangenaam gezelschap en kan je enorm vragend aankijken en heel zacht miauwen als ze wat wil. Het is een echte lieverd en soms net een hondje omdat ze heel vaak achter je aan loopt. Leia wordt opgevolgd door haar dochter Hannah die samen met 4 broertjes bij ons in de cattery is geboren. Om Leia een rustig pensioen te geven woont zij vanaf 8 september 2018 samen met haar zoon Natan bij Lineesa en Thijs uit Amsterdam. Have fun mijn lieve Leia!