Nest 2014 van Noortje

rafiennoor

moeder Noortje x vader Rafi

Op 12 maart 2014 is Noortje bevallen van 6 kittens. In een ijltempo van 1,5 uur bracht zij ze ter wereld; 4 poesjes en 2 katertjes.

Wij hadden voor Noortje in eerste instantie onze kater Timo gepland maar om ’technische’ redenen hebben we onze kater Rafi ingeschakeld zodat hij ook voor de eerste keer zijn kunsten kon laten zien. Voor Rafi zijn dit zijn eerste nakomelingen en wat zijn wij blij met het resultaat!

De namen van de kittens komen uit ’the African wild’. Voor meer foto’s van een kitten, klik op zijn of haar naam!

Deze kittens zijn inmiddels allemaal verhuisd naar hele fijne nieuwe baasjes. U kunt de kittens natuurlijk nog steeds bekijken door op de naam van het kitten te klikken! Van hun baasjes krijgen we regelmatig nieuwe foto’s die we in het album erbij plaatsen.

Malik

  • Kater – Malik van Moya Dorogaya
  • Geboren op 12 maart 2014, 16:19 uur, 109 gram
  • Siberische Kat, Crème Silver Tabby Mackerel met Wit (SIB es 09 23)
  • Nest – 2014 Noor en Rafi
  • Stamboom is opgenomen in Pawpeds
  • verhuisd naar Annelies uit Dordrecht. Annelies heeft maar een maand van Malik mogen genieten… Helaas is Malik op 14 augustus jl., net 5 maandjes oud, ingeslapen aan de fatale gevolgen van hersenvliesontsteking. Ook al heeft niemand dit kunnen voorkomen en het ‘gewoon’ vette pech is, is het verdriet er zeker niet minder om. Zowel Annelies als wij zijn er stuk van, bah, wat kan het leven soms oneerlijk zijn. Dag lieve Malik… uit ons leven maar zeker niet uit ons hart.

Leeto

Mayla

Jelani

Mosi

Obi 13kruiskopie