Nest 2013 van Gemeike

gemeikesalim

moeder Gemeike x vader Salim Kropla Nieba

Gemeike is 4 augustus 2013 bevallen van 5 Neva Masquerade kittens, 2 katers en 3 poesjes! Eén poesje, Iva Yalena, blijft bij ons in de cattery.

Voor Gemeike was dit haar laatste nest. Inmiddels mag ze uitrusten van haar welverdiende pensioen en woont ze samen met haar dochter Fayina in Venlo (lekker dichtbij!).

De namen van de kittens van dit nest komen uit de Russische adel.

Deze kittens zijn inmiddels verhuisd naar hele fijne nieuwe baasjes en Iva Yalena is bij ons in de cattery gebleven. U kunt de kittens natuurlijk nog steeds bekijken door op de naam van het kitten te klikken! Van hun baasjes krijgen we regelmatig nieuwe foto’s die we in het album erbij plaatsen.

Lyov

Demyan

Dasja

Iva – Herplaatst

  • Poes – Ch. Iva Yalena van Moya Dorogaya
  • Geboren op 4 augustus 2013, 03:29 uur, 98 gram
  • Neva Masquerade, Blue Silver Tabby Point (NEM as 21)
  • Draagt nonagouti
  • HCM normaal, PKD en CIN negatief & FIV en FeLV negatief
  • Stamboom is opgenomen in Pawpeds
  • Iva Yalena is bij ons in de cattery geboren bij poes Gemeike, samen met nog 2 broertjes en 2 zusjes. Iva is een rustige en vreselijk lieve poes. Ze geniet altijd van je aanwezigheid, en wij van die van haar, en zorgt dat ze dan vooral in je buurt is. Slapen doet ze het liefst achter tegen het scherm van je laptop aan of ze hangt op de leuning van de eetkamerstoel met haar 4 poten naar beneden hangend. Ze doet geen vlieg kwaad maar als ze buiten een muis of vogel kan vangen zal ze het niet laten. Iva heeft bij ons één nestje gehad, door omstandigheden is haar dochter Nala weer bij ons terug komen wonen. Wij hebben daardoor onze plannen gewijzigd en besloten Nala bij ons te houden om haar moeder Iva op te volgen. Iva is 29 september 2015 verhuisd naar Tahnée en Tom in Maastricht, dag lieve lieve Iva, veel plezier in je nieuwe huis!

Fayina