17 maart 2019 waren we op show in Zandhoven, België. We hadden bij ons; Stijn, Lav, Odin en Hannah. Alle 4 kregen ze lovende juryrapporten en hun punten. Behalve Odin, die kan nog geen punten pakken maar die won wel de Best in Show!
Lav kreeg zijn 3de CACIB punt en is nu Internationaal Kampioen.
Stijn won een Special Price omdat ze hem buitengewoon vonden. Toffe dag gehad!

No Comments

Op 29 april 2017 waren we met Victor’s Einstein (Stijn) en Bjor Valentino van Moya Dorogaya (Bjor) op show in Wuppertal, Duitsland. Beide pakten 2 titelpunten (uit 2) en Stijn mag zich nu Groot Internationaal Kampioen noemen en Bjor mag zich Internationaal Kampioen noemen. Beide winnen ook de Sonderpreis en beide worden genomineerd voor Best in Show. Tijdens de voordracht met 9 katten voor de strijd om Best in Show gaat Bjor er met de titel Best in Show vandoor! Hij mag nu met 7 andere katten die Best in Show zijn (het gaat per categorie) strijden om de titel Best of Best en hij wint deze!!! Jammer dat de Best of All net aan hem voorbij gaat en naar een hele mooie Maine Coon gaat. Maar wij zijn trots op onze beide mannen!

foto 2 en 3 zijn gemaakt door Helga Langkamp

No Comments

Op zondag 22 januari 2017 hebben we onze eerste KattenKnuffelDag georganiseerd. Geïnteresseerden op onze wachtlijst hebben die dag doorlopend de gelegenheid om kennis te maken met ons en onze katten en wij met hen. Er is voldoende tijd om vragen te stellen, van alles uit te leggen en om rond te kijken. Natuurlijk wordt deze dag vooral gebruikt om onze katten te bekijken, te knuffelen, te aaien en met ze te spelen. Degene die graag de allergie wil testen heeft alle gelegenheid. Iedereen ziet ze op de manier zoals ze ook met ons leven, gewoon in huis dus en in onze riante afgezette tuin waar ze met elkaar spelen, rennen, ravotten en achter muisjes en vlinders aangaan. Wij vonden het een geslaagde dag en wij zullen dit soort dagen zeker in de toekomst vaker organiseren!

No Comments

unknownunknown-2Voor een fotoshoot hebben onze Lina en Tuul (Tallulah) hun mooiste pose mogen neerzetten. Wat hebben ze het goed gedaan zeg, ze deden precies wat de klant hoopte dus iedereen blij. Het resultaat mag er zijn!

No Comments

14918789_582448741940307_6625314632117659788_oZondag 30 oktober 2016 heeft Bjor met zijn 8 maanden oude leeftijd de BIV gepakt èn de BIS. Hij liet 6 geselecteerde Siberische katers achter zich! Trots op onze knappe vent!

No Comments

Bjor 19Katertje Bjor Valentino van Moya Dorogaya, op 14 februari 2016 geboren, gaan we bijhouden. Als opvolger van zowel zijn mama Cleopatra Kamaris als zijn papa Timo the Kindly Nature brengen we twee prachtige Russische en goed geteste lijnen bijeen waarmee onze cattery absoluut versterkt wordt. Ook zal dit katertje een waardevolle bijdrage zijn aan de genenpool van ons ras. We hopen dan ook dat hij te zijner tijd voor mooie en gezonde nakomelingen zal zorgen.

No Comments

Schermafbeelding 2015-09-16 om 14.46.43Super leuk artikel over Sara Kroos die 3 katten van ons heeft èn waarmee ik samen een boek heb geschreven dat medio oktober verschijnt! Lees het hele artikel hier!

No Comments